Ratatas sommarlista.

Vilka tre saker börjar du tänka på när du hör ordet ”sommar”?

Jordgubbar, pengar och flipflåps!


Kommer du jobba i sommar eller ha semester?

Jag har senaste två åren jobbat fulltid och extra, så denna sommar kommer jag jobba max 25 h/v men många veckor, de flesta to be honest, är under det. Lite obetald semester.


Vad gör du helst en ledig kväll?

Går med en bra vän till bejjan på en, grillar hos nån bekant, går i skogen med hundarna eller ba ser en film och leker att det är höst.


Vad är enligt dig, den ultimata sommarmaten?

Jag har verkligen sällan bra matlust då det är varmt ute. Då vill jag helst ha nåt lätt som en sallad eller nåt smått grillat. Men inget slår en varm sommardag med en riktigt god pizza heller om man väl är på det humöret.


Vad är ditt favorit ställe att vara på under sommaren?

EKENÄS. Var som helst. VAR. SOM. HELST. i Ekenäs. Hälsar pampesN som vill hem hem hem speciellt på sommareeeeen! Jag är liksom inte ens intresserad av att hitta nåt smultronställe här när ändå inget slår Ekenäs sommartid.

Hur skulle den perfekta sommardagen se ut för dig?

Den skulle spenderas på laande med typ ett kylskåp fyllt med vattenmelon, så skulle jag få ligga i solen hela dagen med dogsen bredvid mig.


Ett fint sommarminne?

Finns många. Tänker mest på alla fina minnen från vår skär, när man va barn. Och alla resor till Sverige vi gjorde med familjen! Om någon säger sommarminne, tänker jag spontant på en liten båthamn nånstans centralt i Stockholm var det är resteuranger bredvid (lite som i Hangö)... det är en bild som etsat sig fast i mitt huvud. Vi var där när jag va typ sju.


Finns det någon låt du förknippar med sommaren?

Dansa - Pausa och, vadå, typ, alla Tomas Ledins låtar. Och typ alla Björn Rosenströms..?


Vad är fem saker du vill hinna göra i sommar?

- lära Magda (den yngre doggen) gå ordentligt i koppel
- fara till powerpark
- läsa en bok, skit samma vilken men det hör sommaren till
- få i ordning balkongen
- redan gjort: Särkänniemi och Tammerforshelg

idag kl. 11:52

Nittiotalist i Vasa. Här bor jag med Toffe och tre djur och längtar hem till bästnyland. Bloggin är min (oftast int så hemskt) kreativa avstjälpningsplats å här kan du hitta allt möjligt jåpel från min vardag. Chihidi påddi!

 

Instagram:

 

Om du känner för att kontakta mig så är det salluhogb at gmail dot com som gäller.

Senaste kommentarer